AS ROMA AKADEMIET ER ET ENESTÅENDE PROGRAM SOM HAR MÅL OM Å UTVIKLE SPILLERE IGJENNOM UNIK TRENINGSUTVIKLING.

Roma Akademiet er et fotballakademi som tilbyr ekstratrening for barn mellom 10-15 år.

Vi har profesjonelle trenere som har gjennomgått kursing med AS Roma. Vi bruker AS Roma sin unike teknologi og øvelses-utvalg til å øke kompetansen til enhver fotballspiller. Uavhengig av nivå og fotballkunnskaper. Gjennom vår avtale med AS Roma er vårt mål å utvikle spillere som kan få mulighet til å hospitere på Roma sitt akademi i Italia. Et overordnet mål er at spilleren skal trives med fotball.

For tettest mulig oppfølging tar vi inn kun 12 spillere pr. årskull (2004-2008).

I hjertet av programmet identifiseres norske spillere som gis muligheten til å konkurrere med AS Roma sine spillere på deres nivå. Det har allerede vært norske akademispillere i ulike aldersgrupper, som har blitt invitert til å trene med Roma.

For de norske akademiene, gir et partnerskap med AS Roma mulighet for akselerert spillerutvikling og utvidet eksponering for norske spillere. AS Roma sitt norske akademi gis de samme ressurser og støtte som klubben gir sine italienske akademier.

Elementer i AS Romas norske akademi inkluderer trenerutvikling/utdannelse, utveksling, skreddersydde fysiske og tekniske programmer, samt turneringer/treninger både i Norge og Italia.


DET NORSKE AKADEMIET

AS Roma Academy Norway skal på sikt konkurrere på høyest mulig nivå i barne og ungdomsfotballen i Norge og Europa. Vi skal drive et helhetlig, profesjonelt utviklingsprogram, designet for å gi spillere i området de beste mulighetene for utvikling. Dette inkluderer samarbeid med skoler, klubber etc. for å kunne tilby et best mulig profesjonelt nivå.

Dette nye samarbeidet med AS Roma gir spillere og trenere en unik mulighet uten sidestykke i norsk barne og ungdomsfotball. AS Roma driver et av de fremste akademiske utviklingsprogrammene i verden, og vi vet allerede at deres lag konkurrerer på en global scene. Gjennom dette forholdet får våre trenere innblikk i den beste praksis som er oppnådd gjennom flere tiår med utvikling på toppnivå.  Dette er informasjon og kompetanse som gis direkte til våre spillere.