AS Roma Academy Norway vil betjene og kunne tilby en svært proffesjonell treningsarena for unge fotballspillere som har behov for bedre oppfølging og utvikling av egne egenskaper og ferdigheter.


AS ROMA SYSTEM

AS Roma har etablert et omfattende partnerskap sammen med Italent Fotball og Morten Bredesen Føske i Norge, som eneste aktør i Europa utenom Italia. Dette bygger på AS Roma sitt anerkjente ungdomsakademi i Italia, hvor Roma bringer en unik partnerskapstilnærming som legger hovedfokus på å utvikle elite-spillere og trenere i Norge. AS Roma gir kontinuerlig trenerutdanning, samt et skreddersydd fysisk og taktisk program i form av deres egen software Mister Calcio.

Denne software mener vi er verdens desidert beste fotball-software, som blant annet gir oss i Norge mulighet å følge alt AS Roma driver med i sin treningshverdag i de forskjellige aldersklasser. Som partner til AS Roma vil vi også kunne tilby "prøvespill" med AS Roma for våre beste spillere, årlig trenings leier samt eliteturneringer i både Norge og Italia.

 

"Vi er veldig stolte av å lansere vårt akademi program i Norge.
Vi vet det er mange store talenter i Skandinavia og spillerutvikling i Norge vil være en topp prioritet for oss. Vi er sikre på at dette initiativet vil være bra for norske barn og ungdom, og produsere mange stjernespillere for fremtiden."

sier legende i AS Roma og nå akademidirektør Bruno Conti.

Bruno Conti sier videre at de har forpliktet seg til et godt samarbeid i Norge, og at de vil ha en kontinuerlig innsats mot dette prosjektet for at programmet skal lykkes.

"Selv satset jeg på en fotballkarriere og hadde en stor drøm om å spille i Italia. Vi har mye å lære her hjemme i forhold til treningshverdagen og kunnskapen generelt i en så stor klubb som AS Roma. Jeg innehar en stor oversikt over europeisk fotball og det er for meg en stor personlig tilfredshet å se at AS Roma investerer betydelige ressurser til spillernes utvikling her i Norge."
forteller avtaleinnehaver med AS Roma og eier av italent Fotball Morten Bredesen Føske

 


AS Roma er ekstremt dedikerte i sitt arbeid med barn/ungdom, de er best på dette i Italia, og er idag verdens syvende beste klubb i sitt arbeid med å få frem proffesjonelle fotballspillere.